ACTIE OM TE OVERWINNEN

Actie om te overwinnen

Om gehandicapte personen en niet-gehandicapte personen elkaar te laten ontmoeten en te laten socialiceren, moeten 100.000 gehandicapten en 100.000 ongehinderde personen deelnemen aan dezelfde sportactiviteiten, kinderen met een handicap ,fysieke activiteiten en sportactiviteiten voor revalidatie te laten doen, om het bewustzijn van de samenleving te vergroten dat gehandicapten zich gemakkelijker kunnen voelen en kunnen aanpassen door sport te verzamelen, zal “Sociale handicap” in alle opzichten steunen  en dit project zal de sociale loping van onze gehandicapte en ongehinderde jonge mensen versterken en hun levensstandaard en midden in de leven in het centrum van de maatschappij verbeteren zonder dat de gehandicapten deze maatschappij mogen verlaten.

Gehandicapte en niet-gehandicapte personen zullen samen met de evenementen die worden gebracht meedoen ,en zullen regelmatig worden gesteunt door samen te sporten met personen met beperkte mobiliteit individuen. Deze zijn gemaakt door   “Sport Education Program” en zal worden uitgevoerd.

Tijdens deze project zullen gehandicapte kinderen en jongeren worden doorverwezen naar sportkantoren in de richting van hun capaciteiten, basistechnieken en vaardigheden .Met deze informatie komen wij derachter wat voor intresses de personen zullen hebben.

Onder de campagne, zal sporten trainingsprogramma sporten opvoeders, handicap uit te voeren en personen met een handicap in de sport te informeren en werd gebouwd toepassingen in de gehandicaptensport tak, na het passeren van een certificeringsprogramma specifiek op dit gebied ontwikkeld, “Motion te overtreffen” neemt deel aan de campagne. Voorafgaande informatie zal worden gegeven over gehandicapten, sporten met obstakels.

Er zal voor worden gezorgd dat werknemers in het systeem worden opgenomen door overleg met bedrijven en met een hoog aantal werknemers. Als dit allemaal is gebeurd, wordt het onbeveiligde individu uit de sport uitgeschakeld en wordt het gesocialiseerd. Hoewel de lichamen waaruit de sport bestaat verschillend zijn, zullen onze doelen en onze  harten “EEN” zijn …

Bewegen ,en de opwinding van het sporten , samen zijn , de zelfvertrouwen die de personen aan elkaar geven tijdens de spellen en tijdens het sporten .Wat voor de gehandicapte personen nog een geheim blijft , word er met een licht op hun geschenen om hun te ontdekken, en om te zien hoe betrokken hun zijn bij de activiteiten. En op deze manier krijgen ze ook een motivatie.

 

WIJ MOETEN ALLE ACTIE’S ONDERNEMEN DOOR MET ZEN ALLE TE SPORTEN …

 

“NEEM ACTIE, OM TE OVERWINNEN”.