OVER ONS

Missie

Ons missie is om beperkte mensen in de samenleving de kans te geven om hun zelf te ontwikkelen en hen te ondersteunen op sociaal, cultureel, economisch, juridisch, en werk.

Wij willen hun rechten tegemoetkomen en een plek geven in de samenleving. Zodat zij met vrije wil gebruik kunnen maken van hun menselijke rechten.

Ook streven we ernaar om de beperkingen in hun dagelijkse leven te verwijderen. Dit doen we door hun sociale en maatschappelijke steun aan te bieden. Daarnaast willen we de stigma en taboe rondom gehandicapten en beperkten opheffen. Zodat zij ook een plek hebben in de samenleving en mee participeren. Hiervoor organiseren wij als Stichting Beyazay Holland activiteiten en projecten om hen geestelijk en lichamelijk te ondersteunen hierbij.

Visie

Wij als Stichting Beyazay Holland vooral bezig met ontwikkelingen en kennis. Voor gehandicapten, beperkten, naasten, hulpverleners en van de samenleving binnen Nederland. Ons visie en missie is om dit vooral te bevorderen binnen de maatschappij.

Werkzaamheden

Wij als Stichting Beyazay Holland richten ons vooral op de volgende aspecten :

  • Kennis en ontwikkeling rondom gehandicapten, beperkingen en ziektebeelden.
  • Bewustheid creëren in de samenleving.
  • Bekendheid creëren in de samenleving
  • Steun op allerlei gebieden.
  • Internationale werkzaamheden